Ξενώνας Ζαχαράκης

Επικοινωνία

Τηλέφωνα 2694091355, 2694091391, 2610330505, κιν.: 69

Περιγραφή

Ο "Ξενώνας Ζαχαράκης" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που χτίστηκε με μεράκι και πολύ προσωπική εργασία από όλα τα μέλη της οικογένειας Ζαχαράκη. Ο Ξενώνας μαζί με την Ταβέρνα βρίσκονται μέσα σε έναν ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων και εκτείνονται σε μια έκταση 1400 μέτρων συνολικά. Διαφήμισή τους ο ίδιος ο κόσμος. Οι εκατοντάδες επισκέπτες που προτιμούν την περιοχή για τις εξορμήσεις τους και τον ξενώνα για τη διαμονή τους. Η περιοχή της Τσαπουρνιάς είναι δημοφιλής προορισμός τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι που το κλίμα είναι δροσερό και υγιεινό, χωρίς υγρασία.

Το πρώτο κομμάτι του Ξενώνα αποτελεί ανακαίνιση και επέκταση του παλιού κτηρίου. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η πολυτελής παραδοσιακή ομορφιά του, η ποιότητά του και η άριστη εξυπηρέτηση που παρέχουν οι ιδιοκτήτες του. Στο καινούριο πέτρινο κτήριο που λειτούργησε πρόσφατα, υπάρχουν 10 δωμάτια με τζάκι και 5 διαμερίσματα χωρίς τζάκι, όλα με αυτόνομη θέρμανση και άριστη εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η ταβέρνα της οικογένειας, την οποία αν θέλετε να επισκεφθείτε Κυριακή, φροντίστε να κλείσετε έγκαιρα τραπέζι! Οι σπιτικές γεύσεις, τα ντόπια κρέατα, οι χειροποίητες χορτόπιτες, το ζυμωτό ψωμί, η ορεσίβια φέτα, η παραδοσιακή φορμαέλα και τα τοπικά προϊόντα, σε συνδυασμό με το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον έλκουν τους καλοφαγάδες, οι οποίοι εξελίσσονται σε θαμώνες.

Πνιγμένο μέσα στα έλατα, ανάμεσα σε πολλά ορειβατικά μονοπάτια, με πολλές πηγές και σπήλαια που κοσμούν την περιοχή, το συγκρότημα αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των εκδρομών. Το εκπληκτικό τοπίο αποτελεί και το στέκι πολλών ορειβατικών συλλόγων της χώρας, αφού από εκεί ξεκινάει το ορειβατικό μονοπάτι που καταλήγει στον Ωλενό (2224 μ.), την κορυφή του Ερυμάνθου καθώς και στη Μεγάλη και Μικρή Μουγγίλα.

Οδική πρόσβαση
Ναι

Για να φτάσετε εκεί θα ακολουθήσετε τον επαρχιακό δρόμο Πάτρας - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας. Μετά το χωριό Κομπηγάδι και πριν φτάσετε στη Βλασία θα στρίψετε δεξιά και θα ακολουθήσετε μια πολύ γραφική διαδρομή μέσα σε πυκνό δάσος από έλατα. Σε 2 χλμ. περίπου θα συναντήσετε τα χωριά Μίχα και Τσαπουρνιά.

Χάρτης


Δείτε επίσης

Προσφέρονται δύο ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αποτελώντας την ιδανική λύση για μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή χαλάρωσης και ηρεμί...

περισσότερα »